Una dintre teorii spune că cele două fete au căzut victime ale traficului de persoane. În italia, două românce au început să pună afișe cu chipurile celor două fete, în speranța că cineva le va recunoaște și acestea vor fi găsite în viață.

Ce știm însă la acest moment din partea autorităților este că ancheta avansează de la o zi la alta, găsindu-se noi probe.

Spre exemplu, la ultimele percheziții în casa lui Gheorghe Dincă au fost găsite mai multe articole de îmbrăcăminte cu pete de sânge.

„Sângele poate aparține unei victime, poate aparține lui Dincă, poate aparține soției. Până la rezultatul expertizei nu se poate spune cu exactitate cui aparțin”, au spus sursele citate.

Conform acestora, toate probele adunate vor fi trimise la Institutul de Medicină Legală. Aceleași surse au declarat că a fost strânsă o cantitate mare de probe.

Ei bine, autoritățile au anunțat că vor continua căutările în casa lui Gheorghe Dincă și în perioada următoare. Conform Biroului Informare şi Relaţii Publice al DIICOT, noul mandat de percheziţie domiciliară emis pentru acest caz a fost emis de Tribunalul Bucureşti.