De când a recunoscut pe Facebook, mulți au știut că acesta este un fan înrăit al ciclismului. „Dintotdeauna am fost un mare fan al ciclismului. Puțini știu că, până la 30 de ani, am mers numai cu bicicleta”, dezvăluise președintele pe propriul cont al platformei de socializare.

Un detaliu mai puțin cunoscut legat de hobby-urile sale este„îi plac foarte mult plantele și are în grădină peste 50 de specii de trandafiri, pe care îi îngrijește personal”, potrivit unui articol de pe wattpad. Aparent, acesta „are cunoștințe despre grădinărit și le cunoaște florilor toate denumirile științifice”, conform sursei menționate.

Pasiuni și colecții

Articolul respectiv menționează că Iohannis „nu crede în reîncarnare și horoscop”, acesta fiind catolic. De asemenea, președintele este o persoană căreia „nu îi place să iasă în evidență”. Acest lucru este destul de greu de realizat, ținând cont de poziția pe care o ocupă. O altă pasiune a acestuia, pe care unii poate o știu deja, este tenisul.

„Este pasionat de tenis și, dacă în tinerețe nu știa să țină racheta în mână, acum, în doar șase luni a ajuns să joace precum un profesionist”, este menționat în sursă.

Urmează un detaliu interesant. Aparent, acesta „este un colecționar de cravate”. Legat de muzică, Iohannis preferă piesele vechi, lucru care merge de minune cu faptul că „adoră să citească”.

Singura femeie care l-a interesat

„El este căsătorit cu Carmen de mai bine de 25 de ani și, conform declarațiilor sale, doamna Iohannis a fost singura femeie care l-a interesat cu adevărat pe politician”, este menționat în articol legat de căsnicia sa.

Legat de mâncărurile sale favorite, este menționat un detaliu pe cât de românesc, pe atât de interesant: Klaus Iohannis „adoră ciorba de perișoare”.