Nicușor Dan a primit cea mai cruntă veste! Florin Cîţu nu-l mai susţine necondiţionat: Nu-i asigurăm lui majoritatea

Liderul PNL a explicat că există discuţii în partid iar liberalii se uită la fiecare proiect în parte, în funcție de nevoile românilor. Totodată, Florin Cîțu a subliniat că sunt multe lucruri de făcut în Bucureşti în privinţa drumurilor, a parcurilor sau a sistemului de termoficare şi a subliniat că administraţia trebuie să fie deschisă către diverse parteneriate şi către atragerea de fonduri europene în vederea găsirii de resurse pentru dezvoltarea oraşului.

„Nu-i asigurăm lui majoritatea, avem discuţii în partid şi ne uităm la fiecare proiect în parte, la proiectele care sunt bune pentru români. Nu este o majoritate pentru Nicuşor Dan, încercăm să găsim soluţii pentru Bucureşti. Eu zic că vom da drumul în Bucureşti la dezvoltare. PNL, bineînţeles, a avut o majoritate cu USR la Bucureşti şi o are în acest moment, dar în discuţiile pe care le am cu preşedintele PNL Bucureşti – şi ştiţi foarte bine că sunt preşedinte interimar la Sectorul 3 – analizăm acum pragmatic fiecare decizie. PNL la Bucureşti trebuie să-i reprezinte pe români şi vom vedea cum facem majorităţile în funcţie de proiecte, să vedem care sunt acele proiecte care îi ajută pe români”, a declarat Florin Cîţu la B1 TV.

Florin Cîțu a anunțat și o uriașă reformă administrativă în România

De asemenea, Florin Cîțu a vorbit și despre o uriașă reformă administrativă în România, cu peste 1000 de primării care ar putea fi desființate la nivel național. Președintele liberal afirmă că în partid se discută intens despre o reformă administrativă a țării, în condițiile în care peste 1.000 de primării nu au bani nici măcar pentru plata salariilor propriilor angajați și nu pot accesa fonduri europene.

„Iarăși un subiect care se discută în PNL intens: reorganizarea administrativă. Este important pentru că vedem, în relația cu Comisia Europeană, că avem foarte multe localități care nu se califică pentru fonduri europene. Acele criterii ale Comisiei Europene arată clar că o primărie nu va putea niciodată venituri și îți trebuie o parte din venituri (cofinanțare, n.r.). Avem astăzi cred că 1000 și ceva de primării care nu au venituri să-și plătească propriii salariați. De unde să meargă mai departe, de unde să investească aceste primării?”, a mai spus Florin Cîțu.