Netflix a dat din nou lovitura în România, de data asta chiar cu un film românesc

Este filmul românesc cu care Netflix poate da marea lovitură. Românii care nu l-au văzut deja la cinema l-au aşteptat cu sufletul la gură să apară pe platforma de streaming.

Comedia românească mult așteptată, care a stârnit interesul multor privitori, este în sfârşit pe Netflix. Este o producție proaspătă, plină de haz, cu un actor cunoscut din lumea stand-up comedy.

Lansat pe 17 aprilie, filmul „Klaus & Barroso” îi are în rolurile principale pe Cosmin Nedelcu (cunoscut sub pseudonimul Micutzu) și pe Adrian Nicolae. Aceștia nu doar că joacă, ci și au contribuit la scrierea scenariului, alături de Bogdan Theodor Olteanu, cunoscut pentru implicarea sa în „Taximetriștii”.

Sub îndrumarea regizorului Tudor Giurgiu, această comedie a fost lansată în cinematografe încă de la  începutul anului, pe 16 ianuarie. Iar acum a venit şi pe Netflix. Pelicula a fost susținută de eforturile lui Cristian Anastasiu, Ionuț Datcu și Bogdan Theodor Olteanu, în calitate de producători.

Echipa din spatele filmului a descris această comedie ca fiind „fără nicio înjurătură”. Povestea captivantă va reuși să atragă atenția utilizatorilor Netflix, care au așteptat cu nerăbdare lansarea filmului pe platformă.

Nu numai că așteptările au fost îndeplinite, dar filmul a ajuns deja în fruntea clasamentului celor mai vizionate filme din țară pe Netflix.

Care este povestea din „Klaus & Barroso”, unde Micutzu și Adrian Nicolae joacă doi fraţi

Povestea se învârte în jurul unui barman în pragul falimentului și prins în datorii către cămătari. În încercarea de a-și salva afacerea și a-și onora datoriile, apelează la ajutorul neașteptat al fratelui său, un bodyguard.

Planul lor: organizarea unei petreceri secrete pentru burlaci. Dar cum era de așteptat, nimic nu merge conform planului, iar situația scapă rapid de sub control.

Realitatea îl loveşte dureros pe Klaus, care îşi dă seama că nu poate obține rapid suma de câteva sute de mii de euro necesară pentru a-și achita datoriile către cămătari. Cu timpul limitat, el trebuie să găsească o soluție urgentă.

Astfel, își propune să organizeze o petrecere a burlacilor fără ca patronul barului unde lucrează să afle, planificând ca evenimentul să aibă loc luni seara. Dar lucrurile nu merg conform planului, iar minciunile ies la iveală.

În distribuția filmului se regăsesc și alți actori cunoscuți, precum Șerban Pavlu, Alexandru Ion, Mădălina Craiu, Cătălin Nicolau, Cezar Antal, Rolando Matsangos, Vlad Drăgulin, Vlad Brumaru, Carol Ionescu, Mădălina Stoica, Bogdan Farcaș, Codrin Boldea, Alin Florea și Alex Mircioi.