Neste Automotive a inaugurat, joi, un complex integrat destinat exclusiv marcii Ford, investitie ce se ridica la suma de doua milioane de euro.

„Intram increzatori pe aceasta piata. Parteneriatul cu Ford, standardele superioare adoptate si gama completa si diversificata de servicii pe care intentionam sa o oferim, ne asigura din start un avantaj competitiv. Astfel, obiectivele noastre pentru anul in curs se aliniaza cu aceste premize: comercializarea unui numar de 500 de autovehicule si atingerea unei cifre de afaceri de 10 milioane de Euro,” a declarat Adrian Nuta, directorul General al Neste Automotive.

Potrivit unui comunicat al companiei, remis redactiei Capital Online, complexul Ford este construit pe o suprafata de aproximativ 1500 mp si este situat in partea de vest a Capitalei.

Noul complex dispune de o unitate de service cu o suprafata de 800 mp, un showroom de 500 mp, un depozit de piese si accesorii cu o suprafata de 200 mp, plus numeroase alte facilitati precum Ford Cafe, zona de expunere auto si parcare pentru clienţi, toate la standardele Ford.

Unitatea de service cuprinde patru posturi de mecanica autoturisme, patru posturi de mecanica utilitare, doua posturi de mecanica interactiva, opt posturi de tinichigerie, precum si doua posturi de vopsitorie.

Complexul va avea o echipa de aproximativ 45 de angajati, dintre care 25 vor asigura operatiunile de service.