Firma Nera Auto, specializată în furnizarea de autovehicule speciale şi de transport valori, a deschis, luni, în urma unei investiţii de cinci milioane de euro, o unitate de producţie şi un centru service, în localitatea Popeşti Leordeni din apropierea Bucureştiului.

Centrul, construit pe un teren de 8.300 de metri pătraţi, are o suprafaţă construită de 2.000 metri pătraţi şi asigură service-ul şi servicii după vânzare pentru întreaga gama de fabricaţie proprie, cât şi pentru autovehicule produse de terţi.

„După cinci ani de activitate (…) am avut comenzi de peste 500 de vehicule”, a declarat, într-un comunicat, directorul general al Nera Auto, Liviu Stanoiu, citat de Mediafax.

Firma vizează extinderea activităţii pe segmentul securizării şi blindării parţiale sau integrale de clădiri şi obiective civile.

Nera Auto a raportat în anul 2007 o cifră de afaceri de 11,52 milioane lei, în creştere cu 82,5% faţă de anul precedent, când a înregistrat afaceri de 6,31 milioane lei, potrivit datelor transmise Ministerului Finanţelor.

SURSA: Mediafax