Şeful ASF a dat asigurări că toţi posesorii de poliţe de locuinţe vândute de Omniasig vor primi despăgubiri în caz de daună. Întrebat dacă au fost falsificate doar poliţe facultative sau şi poliţe obligatorii, Negriţoiu a răspuns: "combinat".
Poliţele obligatorii de locuinţă (PAD) sunt emise de poolul de asigurare împotriva dezastrelor, PAID, din care Omniasig nu face parte. Din luna august a anului trecut, li s-a permis şi societăţilor de asigurări nemembre sa vândă poliţe obligatorii, în numele PAID, în condiţiile în care nu mai puteau vinde poliţe facultative decât peste suma acoperită de asigurarea obligatorie PAD. Aceasta din urmă presupune plata unei prime de 20 de euro şi are o acoperire maximă în limita unei sume asigurate de 20.000 de euro.

Asigurările lui Negriţoiu că niciun client nu va avea de suferit poate implica o asumare de către PAID a obligaţiilor de plată pentru poliţe falsificate, emise în numele PAID de Omniasig. Şeful ASF nu a oferit însă explicaţii pentru modul concret în care se va face despăgubirea clienţilor aflaţi într-o astfel de situaţie.

Negriţoiu a mai dat asigurări că Omniasig are o capitalizare bună şi indicatori buni de solvabilitate şi lichiditate.