“Politicienii ar trebui să fie modele pentru generațiile următoare, nu surse de amuzament.

Zilele acestea asistăm la tot felul de jocuri politice: negocieri intense pe bani publici, traseism repetat, declarații incendiare doar pentru a distrage atenția de la probleme cu adevărat arzătoare ale țării.

De ce este important să nu uităm ceea ce pot unii din politicienii din fruntea țării? Pentru a nu repeta greșeala de a-i învesti cu încredere, prin vot.

Astfel, dacă ar fi să o cităm pe însăși doamna Dăncilă, „există implicație din partea statului” care ajunge să ne afecteze pe fiecare. Gafele doamnei Dăncilă, un „om care este foarte corectă” ne costă pe fiecare în impozite, în taxe, în împrumuturile pe care statul le face în numele fiecăruia dintre noi.

Astăzi ne uităm la ceea ce șefa executivului va lăsa în urmă ca moștenire. Nu numai că suntem pe minus cu mai bine de 21 de miliarde de lei și vom avea deficite record, însă cărțile de istorie ale copiilor noștri ar trebui să cuprindă și perlele doamnei premier.

Datorăm generațiilor viitoare niște exemple mai bune în ceea ce privește clasa politică. Moțiunea de cenzură de săptămâna aceasta va fi primul pas spre asta.”