Proiectul de ordonanţă a guvernului privind reorganizarea Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România şi înfiinţarea Companiei Naţionale de Investiţii Rutiere a fost aprobat în 2016. Până în prezent, Compania Naţională de Investiţii Rutiere nu a funcţionat pentru că proiectul de ordonanţă privind înfiinţarea CNIR nu a permis preluarea de personal din cadrul CNAIR. 

Procurorii DNA au clasat dosarul în care era cercetat Narcis Neaga

La începutul lunii martie, procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au clasat dosarul privind suspendarea şi rezilierea contractului de consultanţă pe autostrada Orăştie-Sibiu, lot 3. În prezent, conform informaţiilor Capital, procurorii DNA instrumentează numai dosarul privind construcţia lotului 3 al autostrăzii Orăştie-Sibiu.

Ioniță rămâne director în cadrul CNAIR

Conform CNAIR, directorul general al CNAIR, Ștefan Ioniță, a solicitat astăzi Consiliului de Administrație să ia act de faptul că la expirarea mandatului solicită să revină pe funcția de director al Direcției Tehnice și Calitate, deținută anterior. Mandatul  de Director General al acestuia  urma să expire în data de 12 mai 2018.

În baza  solicitării, Consiliul de Administrație al CNAIR S.A. l-a numit în funcția de Director General al CNAIR S.A. pe Narcis Neaga, care va prelua mandatul în data de 12 mai 2018. Fostul Director General, Ștefan Ioniță le-a mulțumit colegilor din CNAIR Central, din Regionalele Companiei și din CESTRIN, pentru sprijinul acordat în cele 16 luni de mandat, pentru deblocarea unor proiecte și  lansarea unor noi investiții. Ștefan Ioniță a fost numit în funcția de Director General al CNAIR, în data de 13 ianuarie 2017.