Lenovo, al treilea producator de dispozitive inteligente conectate din lume  s-a extins agresiv pe piaţa globală a smartphone-urilor, introducând modele proprii în alte 25 de ţări în ultimii doi ani. Cele mai noi terminale ale chinezilor sunt S860, S850 şi S660.

Lenovo S860 oferă un incredibil timp de standby de până la 40 de zile şi timp de vorbire de până la 24 de ore pe conexiunile 3G, un procesor cu patru nuclee şi 2GB de RAM pentru multitasking fără griji printre aplicaţii, înregistrare şi consum de conţinut multimedia. Bateria de mare capacitate a lui S860 le permite chiar utilizatorilor să-şi încarce alte dispozitive folosind cablul micro USB.

S850 este extrem de subţire, iar exteriorul realizat numai din sticlă. Acest model are însă specificaţii pe măsură, precum procesorul MTK quad core, camerele de 13 MP în spate şi 5 MP în faţă pentru imagini de o calitate excelentă şi un ecran mare de 5 inch pentru vizionarea de conţinut HD.

Un foarte bun smartphone pentru toate utilizările, Lenovo S660 oferă trei caracteristici esenţiale: un design metalic ieşit din comun, o autonomie extinsă şi un preţ accesibil. S660 are spaţiu de stocare expandabil la 32GB prin microSD şi un finisaj confortabil şi rezistent.

Lenovo S860, S850 şi S660 pornesc de la 349 dolari, 269 dolari şi respectiv 229 dolari, şi vor fi disponibile doar pe anumite pieţe.

Lenovo va lansa propria gamă de smarphone-uri în ţara noastră în al doilea trimestru al acestui an.

CITEŞTE ŞI  Lenovo porneşte ofensiva pe piaţa smartphone-urilor în UE din România

Te-ar putea interesa și: