Acesta a făcut un apel către toţi basarabenii cu drept de vot care sunt în România să participe la scrutinul privind alegerea preşedintelui Republicii Moldova.

''Astăzi, în Republica Moldova, se desfăşoară turul al doilea al alegerilor prezidenţiale. Votul prietenilor moldoveni de peste Prut, din judeţul Neamţ, Iaşi şi al celor din toată România este crucial, de aceea îmi exprim speranţa că vor merge la vot. De implicarea lor în decizia de astăzi depinde viitorul ţării, libertatea de circulaţie peste hotare, reforma Justiţiei, continuarea parcursului european şi întărirea relaţiei cu România. Mobilizarea tuturor contează, pentru că fiecare vot este important. Nu îi lăsaţi pe alţii să decidă în locul vostru, e timpul ca fiecare să spună, prin vot: 'Vrem ca Republica Moldova să fie ţara pe care ne-o dorim. O ţară dezvoltată, fără corupţie şi sărăcie. Vrem să fim ţară europeană. Vrem să avem o voce în Europa şi pe plan mondial!' '', a afirmat Mugur Cozmanciuc, potrivit unui comunicat transmis AGERPRES.

Cetăţenii moldoveni din judeţul Neamţ care doresc să voteze o pot face, cel mai aproape, la secţia amenajată în municipiul Bacău. Agerpres