Se pare că monstrul din Caracal face tot posibilul pentru a pune bețe în roțile anchetei și împiedică astfel autoritățile să afle ce s-a întâmplat cu adevărat cu Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, cele două victime ale sale.

Gheorghe Dincă a blocat, în momentul de față, prin declarații contradictorii, ancheta DIICOT.

”Noi desfășurăm cercetări cu toate mijloacele pe care le avem. Astăzi nu am făcut nicio percheziție domiciliară. Cercetarea la fața locului va fi reluată, ea a fost oprită. Cercetarea trebuie să fie făcută în fața inculpatului la fața locului, dar acesta este internat în spital.

Au fost găsite probe privind prezența victimei de 15 ani în mașină și în casă. Din ceea ce am văzut eu sunt planșe de la fața locului, din ce am înțeles sunt niște gropi făcute cu mult timp înainte. Sunt niște tuburi, e un canal realizat pentru a-l ajuta să lucreze la diferite mașini, dar acolo nu au fost găsite probe. Se pare că a fost cooperant da la momentul la care s-a încercat conducerea în teren la locul unde s-ar fi cadavrul Luizei, însă inculpatul a devenit confuz. A declarat cu privire la prima victimă că ar fi aruccat-o în Olt, apoi a declarat că în Dunăre. Atunci când s-a încercat conducerea în teren a invocat că nu își mai amintește traseul, pe motiv că a mers noaptea pe un drum lăturalnic”, a declarat miercuri, într-o conferință de presă, Felix Bănilă, directorul DIICOT.