Modelul AOC q2963Pm de 29 inch cu un format al imaginii de 21:9 este destinat vizualizării filmelor, însă acesta poate fi folosit la fel de bine şi de programatori sau angajații din domeniul bancar. Monitorul oferă un spațiu de afișare extins ideal pentru compararea tabelelor sau rulării simultane a mai multor ferestre de program.

Modelul poate primi în mod simultan semnal de la mai multe surse, precum BluRay playere sau computere, pe care îl afișează într-o rezoluție  2560 x 1080 pixeli. Având o ramă ultra subțire, myMulti-Play folosește un panou IPS performant ce oferă unghiuri foarte largi de vizualizare și o acuratețe foarte mare a culorii. Modelul, parte din gama Style, oferă o rată de contrast dinamic de 50.000.000:1 (rată de contrast tipic: 1000:1) din unghiuri de vizualizare de până la 178°, atât pe orizontală, cât și pe verticală. În același timp, luminozitatea de 250 cd/m2 și timpul de răspuns de 5 ms contribuie la imagini ultra clare, în culori cu adevărat fidele.

Conectivitate pentru utilizatorii Android

Datorită portului MHL integrat, utilizatorii sistemului de operare Android își pot conecta dispozitivele compatibile direct la monitor, care va afișa conținutul de pe smartphone sau tabletă pe ecranul de 29”. Portul oferă în același timp posibilitatea de încărcare a dispozitivelor mobile. Monitorul AOC este echipat și cu o intrare HDMI compatibilă HDCP, cu porturi DVI-D, D-Sub și cu două Displayports. Pentru a elimina cablurile inestetice, dar și pentru a oferi un plus de spațiu funcțional pe birou, modelul are difuzoare integrate, oferind totodată posibilitatea de a fi montat pe perete, cu ajutorul suporturilor VESA de 100 mm.
Prin folosirea tehnologiilor LED de ultimă generație, AOC q2963Pm este foarte prietenos cu mediul, consumând numai 26 Watt în timpul funcționării și 0,5 Watt în modul stand-by.

AOC myMulti-Play va fi disponibil în România începând cu luna iulie, la un preț de 2.099 lei.