La evenimentul la care s-au sărbătorit 14 de când compania suedeză de cosmetice pe care o manageriază şi-a lansat produsele pe piaţa din România, Monica Tatoiu a dezvăluit pentru unica.ro planurile sale de viitor: La anul va renunţa la conducerea Oriflame şi la investi în educaţie.

Citeşte mai mult pe Unica.ro.

UPDATE:
„A venit vremea schimbării”

„Cred ca a venit vremea schimbării. Pe 1 decembrie 2010 se împlinesc 15 ani de când mă aflu la conducerea Oriflame şi cred ca este timpul să fac şi altceva”, a declarat azi, pentru capital.ro, Monica Tatoiu. Aceasta a subliniat că ultimul an petrecut în cadrul Oriflame va fi un an în care se va strădui să „pună în ordine compania în întâmpinarea noului manager”.

Cine va prelua conducerea companiei după Tatoiu?

„În acest moment am alături de mine trei tinere care pot fi numite în locul meu la cârma Oriflame. De asemenea, ar putea veni şi un manager din afara ţării. Totul depinde însă de cum va evolua piaţa anul viitor. Dacă situaţia se va agrava, cel mai probabil Oriflame România va fi condusă din 2011 de un director trimis de la compania mamă”, a mai spus Tatoiu.

Aceasta a declarat, de asemenea, că de la începutul acestui an se va implica într-o afacere din sectorul învăţământului privat. „Este un concept nou pe piaţa din România. Nu este nici un liceu, nici o şcoală privată, nici grădiniţă sau after-school”, spune Tatoiu. Directoarea Oriflame pune această afacere pe picioare alături de alţi doi parteneri, urmând ca lansarea oficială să aibă loc în ianuarie 2010.