Monica Iagăr beneficiază de o pensie specială din partea statului. Fosta atletă primește lunar suma de 12.000 de lei, pensie de la armată și în prezent are o afacere cu haine, pe internet, ce îi aduce în mod cert venituri extra. Piesele vestimentare puse la dispoziție sunt chiar cele din dulapul atletei, fiind vorba de articole de firmă. Spre exemplu, pentru o bluză marca Moschino, despre care spune că are o singură purtare, percepe un preț de 200 de lei. Totodată, sunt tarife cu mult mai mici față de cele regăsite în magazinele de profil. O astfel de bluză costă în comerț cel puțin dublu, potrivit impact.ro

Cei trei copii ai acesteia

Monica Iagăr a devenit mamă în luna august de anul trecut, când a adus pe lume un băiețel, ce a primit numele de Efrem. Băiețelul pe care l-a născut în urmă cu nici un an este al treilea al acesteia. Mai are două fete din căsnicia cu prezentatorul de televiziune, pe nume Maya, de 10 ani, și pe Ayana, de 16 ani.

Salariul de la CS Dinamo

Aceasta a fost și în fruntea clubului CS Dinamo, anterior fiind numită și în funcția de șef al Serviciului/ Birou coordonare activități sportive din cadrul Centrului Cultural al MAI. Este o structură subordonată Direcţiei Informare şi Relaţii Publice din cardul Ministerului Afacerilor Interne. La CS Dinamo, Monica Iagăr avea un salariu de 8.000 de lei, iar pensia pe care o primește fosta atletă este cea de 12.000 de lei.