De-a lungul competiției „Asia Express”, cuplul s-a confruntat cu numeroase probleme și nervii au mai cedat și de-o parte și de alta. Elwira Petre a fost de multe ori apreciată pentru spiritul ei de luptătoare și a strâns o mulțime de fani din acest motiv.

Pe de altă parte, soțul ei, Mihai Petre a fost oarecum criticat de multă lume, mai ales după ce a răbufnit la un moment dat și și-a revărsat nervii până și pe Elwira. Mulți nu au văzut cu ochi buni reacția sa și unii chiar i-au recomandat Elwirei să divorțeze.

„Mihai Petre, din păcate, în goana asta a lui să câștige a uitat să se bucure de experiența asta și de lucrurile mărunte. La urma urmei ideea e să te și distrezi făcând misiunile astea. Păcat …”,

„Mihai este disperat, păcat! Ea în schimb e o dulceață!”, „Este jalnic Mihai … Păcat de fătuca asta”, „Lasă-l că nu te merită!!”, sunt unele dintre comentariile pe care le-au făcut fanii la adresa celor doi.

Mihai Petre a fost aspru criticat

Criticile nu s-au oprit aici, după ce soții au mai avut parte de momente tensionate în emisiunea „Asia Express”. Și de această dată ținta a fost tot Mihai Petre, căruia internauții i-au adresat cuvinte dure.

„Mihai Petre e atât de disperat să fie pe primul loc, încât uită și de bun simț și de respect. Își bagă soția mereu la înaintare și dacă nu iese ceva bine ea este de vină! E trist că nu se bucură de nimic!. Elwira, grăbește lucrurile”, a mai scris un fan.

Cu toate acestea, Elwira știe mai bine și nu dă ascultare vocilor răutăcioase. Într-o fotografie postată recent alături de Mihai, ea a mărturisit că îl iubește enorm și păstrează cu drag amintirile alături de acesta, cu bune și cu rele.

„Am învățat să prețuiesc momentele simple. Îmbrățișările și simpla prezență a oamenilor dragi în viața mea. Ele rămân cu mine, amintiri calde, firești”, a scris aceasta, pe Facebook.