Cancan.ro a aflat cine a câștigat sezonul 4 al emisiunii ”Asia Express”. Amintim faptul că cele nouă perechi de vedete au fost nevoite să pornească în aventura vieții lor într-un context cu totul și cu totul diferit din cauza pandemiei de coronavirus. „Drumul Împăraților” a început din Turcia și a continuat cu Georgia și Azerbaidjan, Israel, dar și alte destinații.

În urma primelor episoade deja difuzate, fanii și-au ales favoriții. Printre echipele concurente se numără: Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei & Zarug.

Astfel, potrivit surselor cancan.ro, dintre cele nouă perechi de vedete, marea finală s-a dat între Mihai & Elwira Petre și Cuza & Emy, iar care au ajuns primii în fața Irinei Fodor și au câștigat marele premiu în valoare de 30.000 de euro sunt Mihai și Elwira Petre.

În același timp, sursa citată susține că prima echipă care va fi eliminată este cea formată din Alexandra Ungureanu și mama ei. Mai exact, se pare că Anca Ungureanu, în vârstă de 68 de ani, nu a făcut față prea bine condițiilor vitrege din cadrul competiției și ar fi clacat destul de repede, mergând spre eliminare.

Cine sunt cei eliminați din primele episoade

În ceea ce privește echipa formată din Connect-R & Shift, potrivit surselor citate, aceștia nu ar fi putut face față stresului. Totodată, problemele de sănătate ale lui Connect-R ar fi influența parcursul echipei în competiție, aceștia fiind eliminați încă de la primele episoade.

Amintim faptul că filmările pentru Asia Express în cea de-a doua zi petrecută în Turcia au fost amânate câteva ore. Mai exact, concurenţii nu şi-au putut continua misiunea din cauza autorităţilor.

Cuza și Emi, dar și Patrizia și fiul ei s-au „agitat” destul de tare în căutarea transportului care i-ar fi dus într-o altă misiune. Acest lucru le-a atras atenţia poliţiştilor, care au verificat imediat ce se întâmplă. Astfel, cei patru au fost opriţi şi obligaţi să explice de ce au ajuns să se ascundă pe bancheta din spate a unei mașini.

A1.ro scria că cei doi băieți s-au acoperit cu rucsacele pentru a nu fi observați. Din nefericire, acest gest i-a întârziat cu câteva ore, pentru că autorităţile au crezut că este ceva în neregulă.

Cuza declara că o parte din această poveste nu a fost filmată, în contextul în care jandarmii au devenit agresivi.

„Am constatat că treaba este destul de serioasă. Patrizia și Francesco erau deja prinși de jandarmi. A ieșit o întreagă tensiune acolo. Era o întreagă nebunie, eram 20 de oameni care încercau să discute, să se înțeleagă din turcă în engleză și din engleză în turcă. O mare parte din ce povestim noi acum nu s-a filmat pentru că jandarmii au devenit foarte agresivi”, a spus şi Cuza.