Mihai Petre spune că nu se aștepta ca schimbarea să fie așa de bruscă. Fostul jurat de la Românii au Talent, Mihai Petre, a vorbit, într-un interviu recent, despre motivele înlocuirii sale de Pro TV de Alexandra Dinu. Coregraful spune că producătorii emisiunii și-au dorit o schimbare.

Concret, Mihai Petre a povestit pentru Click, că auzise anterior că Pro TV vrea să schimbe dinamica juriului, dar nu se aștepta ca schimbarea să fie așa de bruscă.

„Am discutat despre asta, am fost anunțat oficial de luni, iar vineri (9 octombrie) s-a comunicat. O așa veste te ia întotdeauna pe nepregătite. Știam cu câteva zile înainte că exista intenția de a se schimba sensul dinamicii la masa juriului, prin aducerea unei doamne sau domnișoare. Dar n-a fost sigur… Nu ține de mine să judec asta, știu doar că asta s-a dorit. Aceasta a fost ideea principală, aceea de a obține o altă dinamică și de a stabili echilibrul acolo, în juriu”, a explicat Mihai Petre.

Ce face Mihai Petre în prezent

Coregraful a povestit, în același timp, că în acest moment toate spectacolele sunt anulate, iar timpul și-l petrece învățând copiii să danseze.

„Mă ocup de copii și de școala de dans, așa arată viața mea de zi cu zi. S-au redeschis sălile de la 1 iunie. La noi, având de-a face cu sportivi de performanță, ne supunem ordinului comun al Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului Sănătății.

Și putem să activăm, avem condiții să mergem la sală, dar trebuie să respectam regulile de distanțare și igienă. Și iată cum metrul patrat devine mai scump, pentru că trebuie să avem mai puțini oameni decât intrau de obicei în spațiul pe care îl avem dar, slavă Domnului, din septembrie merge bine, lumea a început să revină.

Toate evenimentele anulate. Chiar în weekendul asta s-a încercat organizarea Cupei României, eram invitat acolo să arbitrez, însă având în vedere evoluția îmbolnăvirilor cu Covid, în ultimile zile, am primit mesaj că s-a anulat. Deși organizarea presupunea testarea tuturor participanților, era fară public. Se dorea revenirea la o normalitate, așa cum o înțelegem astăzi”, a mai spus Mihai Petre potrivit aceleași surse.