Talentul este cel care ne face să zâmbim, cel care ne facem să muncim mai mult pentru a ne atinge visurile și care aduce spectacolul și deschide noi orizonturi. Pentru toți cei care își doresc ca talentul să le fie cunoscut și prezentat pe scena celui mai iubit show de divertisment, atunci este șansa lor să scrie istorie! 

Caravana Românii au talent vine în țară pentru a îi cunoaște pe eroii următorului sezon și a le da ocazia să cucerească publicul prin momentul pe care l-au pregătit. 

Pe 8 septembrie, caravana ajunge la Constanța la Hotel Oxford, pe 10 septembrie la Galați, la Hotel Ibis Styles Dunărea, iar săptămâna se încheie pe 12 septembrie la Iași, la Hotel Unirea. Următoarea săptămână echipa va merge la Craiova, pe 16 septembrie, la hotel Europeca și la Timișoara, pe 18 septembrie, la Hotel Boavista. Caravana își va încheia căutările la Cluj Napoca, pe 20 septembrie, la Grand Hotel Napoca și pe 22 septembrie, la Brașov. 

Condiții optime de siguranță

Echipa căutătorilor de talente va asigura toate condițiile de siguranță pentru această perioadă: de la distanța socială atât în sălile de casting, cât și în zonele de așteptare, la asigurarea măștilor și a soluțiilor de dezinfectare. 

Pentru toți cei nerăbdători să ajungă în etapa preselecțiilor, pot să completeze formularul de înscriere pe site, la adresa: https://talent.protv.ro/ROMANII-AU-TALENT-sezon-11.

Caravana Românii au talent se pregătește să plece la drum! Toți românii talentați sunt așteptați să participe la preselecții și să demonstreze că au ceea ce trebuie pentru a atrage aplauzele tuturor! 

”Vocea României” a dispărut

De cealaltă parte, emisiunea Vocea României, cel mai vizionat show de muzică din România a fost scos în prezent, din grila de programe Pro TV. Show-ul ar fi trebuit să înceapă în această toamnă, dar formatul nu mai poate fi realizat din cauza faptului că nu s-au putut orgnaniza preslecțiile pentru noul sezon al emisiunii de taletnte muzicale, scrie huff.ro.

Așa cum și emisiunea „Românii au talent” a trebuit să schimbe formatul pe parcurs și sa nu mai facă semifinalele și finalele live, așa și Vocea României se află în imposibilitatea de a mai fi realizată.

Este pentru prima oară când Pro TV este nevoit să scoată din grila de programe un show de televiziune atât de important, însă show-ul ar urma să se întoarcă pe micile ecrane în 2021.