Românii au talent continuă să fie cea mai iubită emisiune de divertisment. Andra, Mihai Petre, Florin Călinescu și Andi Moisescu apasă pe butonul auriu pentru concurenții care îi impresionează și care vor fi propulsați direct în etapa semifinalelor.

Despre salariile celor patru s-a speculat ani la rândul, iar acum Florin Călinescu și Andi Moisescu au fost întrebați în mod direct cât încasează de la Pro TV. Invitați în emisiunea lui Cătălin Măruță de pe Pro TV, ”La Măruță”, cei doi jurați de la ”Românii au talent” au fost nevoiți să dea un răspuns tranșat legat de salariul care le intră în buzunar după fiecare sezon. Măruță i-a întrebat, în mod direct, care dintre ei are salariul mai mare, iar de aici au început comentariile.

În clipa în care Măruță a pus întrebarea, Florin Călinescu a închis ochii iar Andi Moisescu a întors capul, însă a arătat cu degetul înspre colegul lui jurat de la ”Românii au talent”. ”Cine are salariul mai mare?”, a fost testul lui Măruță. ”Habar n-am cât are Andi Moisescu, tu sau Andra”, a răspuns, scurt, Călinescu.

Discuțiile nu s-au oprit însă aici. A urmat întrebarea care le-a provocat tuturor celor preznți hohote de râs. ”Dar Esca știi cât are?” ”Mai puțin…”, a răspuns Călinescu.

Andi Moisescu a replicat imediat: ”Acum, depinde pe cât, pe zi, pe minut, pe an?”.

Florin Călinescu nu s-a lăsat mai prejos: ”Păi, Andreea Esca lucrează în fiecare zi, noi?” ”Noi lucrăm 30 de zile pe an”.

Printre subiectele abordate în emisiunea lui Măruță a fost și cel referitor la rețelele de socializare. Florin Călinescu a recunoscut că se chinuie cu Facebook și că nu-și mai dorește o altă încercare pe un alt site de socializare.

”Mă chinui cu Facebook-ul ăsta și cred că mă opresc aici. De ce? Am câteva milioane de urmăritori. Dar dacă aș cânta ca soția ta, aș avea 50 de milioane. Aș întrece-o pe Rihanna”, a comentat Călinescu.

”Singura aplicație la care mă bag de o lună, și cred că mi-am blocat telefonul… Scriu eu de-ale mele, vorbesc eu de-ale mele și apare…ai ajuns la o vârstă, ești singur, vrei ceva bun în cartierul tău, pe strada ta? Am sunat. Alo, sunt Florin Călinescu… Bă, ca boul am crezut ca-mi comand ceva chinezesc. De fapt, era un site de boarfe”, a povestit amuzat Florin Călinescu.