Clipe incredibile pe scena celui mai tare show de talente din România, Românii au talent. A fost un moment incredibil la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Și totuși, s-a întâmplat. Mihai Petre a surprins pe toată lumea.

Șoc total la Românii au talent

Vedeta s-a îndreptat către butonul de golden buzz, dar în ultimul moment a apăsat butonul X. Schimbarea acestuia a decis soarta unei concurente care dacă ar fi primit golden buzz-ul ar fi mers în etapa următoare a show-ului. Așa a plecat acasă.

Practic, Mihai Petre doar s-a prefăcut că vrea să dea golden buzz la o prestație care a fost mult sub așteptările juriului. Este vorba despre interpretarea Nataliei, care în final a plecat acasă.

Natalia Ciobanu a venit pe scenă să cânte. A vrut să-i impresioneze pe cei patru jurați cu o piesă a lui Lady Gaga, dar nu a avut nicio șansă. Florin Călinescu a fost cel mai categoric. ”Mie mi-a plăcut”, a spus Florin Călinescu, dar la vot vedeta și-a schibat, la rândul său, părerea. ”Natalia, ești foarte frumoasă”, i-a spus Andra.

Totuși, Natalia Ciobanu a plecat acasă fără a se califica. A încasat trei de NU și nu a reușit să se califice în etapa următoare.