Sezonul 10 al show-ului „Românii au talent” urmează să înceapă în luna februarie a anului viitor. Până atunci, au început preselecţiile pentru emisiunea ce a strâns, în fiecare an, audienţe record pentru ProTV. Duminică, au avut loc preselecţii în Bucureşti, la hotelul Pullman, unde zeci de persoane au venit să-i convingă pe cei Andi Moisescu, Andra şi Mihaela Rădulescu că merită să fie aleşi în emisiune, scrie Cancan.

La rând a fost şi un bărbat de 29 de ani. El s-a înscris pe listă şi a aşteptat în culise, liniştit, să fie chemat pe scenă. Toţi cei prezenţi, inclusiv cei trei juraţi, au fost şocaţi de ceea ce s-a întâmplat în continuare. Brusc, bărbatul a început să-i înjure pe ceilalţi concurenţi şi să-i ameninţe cu moartea.

Cei prezenţi au relatat că bărbatul agresiv ar fi sărit la bătaie cu cei din jur, fapt pentru care organizatorii au sunat la Poliţie. Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au găsit asupra bărbatului de 29 de ani un cuţit uriaş şi un pistol de tip airsoft. Scandalagiul a fost încătuşat şi dus pentru audieri la Secţia 2 de Poliţie din Capitală.