Soția fostului fostului golgheter al echipei naţionale, Dana Ganea, a făcut dezvăluiri șocante despre Ionel Ganea. Ea se află acum în plin proces de divorţ. Acuzațiile pe care i le aduce lui Ionel Ganea sunt incendiare.

De altfel,  Dana Ganea a depus două plângeri împotriva fostului fotbalist, dar polițiștii n-au luat nicio măsură.

„Plângeri am înregistrate la Poliţia Făgăraş, una din martie 2019 şi una din august 2019. Dar, fără rezultat. Are foarte multe relaţii… Motivele sunt agresiunile de absolut toate formele, ameninţările care nici acum nu s-au terminat… Iar nimeni nu face nimic, fiindcă el este Ionel Ganea! Să îţi fie frică să locuieşti în oraşul în care te-ai născut şi unde ai copilărit, pentru că nu te lasă acest individ…”, a spus Dana Ganea, potrivit Antena Stars.

„Fiica mea este în aceeaşi situaţie. În curtea judecătoriei şi-a permis să mă agreseze fizic şi verbal, pe 19 noiembrie. Şi pe mine, şi pe avocata mea. Pe fiica mea şi pe nepotul meu i-a scos afară din casă, în pijamale. Oare se mai poate numi tată? Şi pozează în cel mai fericit tată şi bunic… Până acum, am tăcut. Dar, când îşi bate joc şi de copilul lui, este strigător la cer! Eu, ca adult, încerc să trec peste, dar un copil de 23 de ani, oare cum va face?”, a mai spus soţia lui Ionel Ganea, care în 2017 a cerut ordin de protecţie.