Rareș Bogdan, fostul jurnalist Realitatea TV care a intrat recent în politică și acum deschide lista la alegerile europarlamentare pentru Partidul Național Liberal, va trebui să se întoarcă de la Bruxelles mai repede decât se aștepta, deoarece soția sa va naște cel de-al doilea copil al cuplului. Mult așteptatul eveniment va avea loc luna viitoare, când Rareș Bogdan va fi, cel mai probabil, europarlamentar.

Când naște soția lui Rareș Bogdan

Anunțul a fost făcut chiar soția lui Rarel Bogdan, Florina, care a spus că deși este însărcinată, se ocupă și de amenajarea casei unde familia se va muta în curând. Chiar dacă vor avea mai mult spațiu, Rareș Bogdan nu va mai avea loc în patul conjugal. În prezent, Florina Bogdan doarme cu băiatul, iar după nașterea fetiței, aceasta va dormi cu ambii copii.

”Pe Rareș o să-l mutăm în camera copilului. Mihai, de când s-a născut, doarme cu mine în pat. Dar nu-mi pare rău, părerile sunt împărțite, chiar nu țin cont de cine ce zice, eu asta simt. (…). Nu știu cum o să dorm cu doi. Chiar vorbeam cu Mihai, iar el mi-a zis că vrea să stea la mijloc. Pe Rareș o să-l mutăm în camera copiilor. Acum ne gândeam cum întoarcem patul. Categoric și ea va fi în pat, dacă nu va fi cu Rareș în pat. Este important, copilul să stea lângă părinți”, a declarat soția lui Rareș Bogdan pentru ”Cristina Șișcanu Show”.

Pe de altă parte, Florina nu a exclus varianta ca toată familia să plece la Bruxelles. Rareș Bogdan are practic asigurat un post de europarlamentar, el fiind pe prima poziție în PNL la alegereile de pe 26 mai. Florina și băiețelul ei, Mihai, au fost protagoniștii unui episod foarte neplăcut, în urmă cu câteva luni, când un bărbat a vrut să se urce cu forța în mașina lor. Florina Bogdan a reacționat din instinct ș l-a lovit puternic în față pe atacator. Aceasta a reușit să fugă împreună cu fiul său. Polițiștii l-au prins pe făptaș și pe complicele lui, cei doi fiind cercetați pentru tentativă de furt.