Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a semnat contractele de servicii elaborarea studiilor de fezabilitate și proiect tehnic pentru drumurile de mare viteză Ploiești – Buzău și  Buzău – Focșani cu firma Constitrans.

Obiectul contractelor constă în prestarea de activități și servicii pentru elaborarea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic pentru „Drum de mare viteză Ploiești – Buzău” și „Drum de mare viteză Buzău – Focșani”, pregătirea documentației de atribuire pentru execuția lucrărilor, precum și asigurarea asistenței pentru susținerea aplicației de finanțare și asigurarea asistenței pe durata desfășurării procedurii de achiziție publică pentru execuția lucrărilor, în conformitate cu Caietul de Sarcini și cu respectarea legislației în vigoare.

Preţul contractelor este de 12,27 milioane lei, fără TVA, pentru elaboraerea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic pentru drumul de mare viteză Ploiețti – Buzău și de 13,9 milioane lei fără TVA pentru Buzău – Focșani. Durata de prestare a serviciilor este de 24 luni de la data de începere a contractului. Sursa de finanțare a contractelor menționate este: POIM 2014 – 2020 și Bugetul de Stat.


Te-ar putea interesa și: