Moise spune că bugetul pe 2019 este o fraudă, iar Guvernul trebuie să plece. Acesta a vorbit și despre Iohannis și despre următoarele mutări ale opoziției.

Moise Guran: Bugetul pe anul 2019 este o fraudă. Cineva trebuie să administreze această țară, noi trebuie să plătim pensiile părinților noștri, atât cât le-a făcut. Trebuie să plătim ! Trebuie să plătim salariile bugetarilor că altfel această țară se prăbușește !

Denise Rifai: Ce ar trebui făcut?

Moise Guran: Ei fac calcule…

Denise Rifai: Ce spui că ar trebui făcut?

Moise Guran: Ascultă-mă ! Ajung și acolo ! Fiecare dintre ei face calcul electoral. PSD-iștii vor să fugă de la guvernare ca să câștige la locale și parlamentare. Ceilalți nu vor să intre la guvernare ca să nu-și compromită șansele la următoarele alegeri, inclusiv la prezidențiale. Nici președintele Iohannis nu vrea să aducă opoziția la putere deși a spus-o într-un mod destul de nătâng aseară: ‘acest guvern trebuie să plece pentru că nu mai are legitimitate’. Nu, acest guvern trebuie să plece pentru că și-a bătut joc de voturile a 30 % din electorat și se poate demonstra aritmetic. Între 11:00 și 13:00 s-a votat cu 5 % pe oră. În 14 ore de votare poți să acoperi 70 % din voturi. Asta e o problemă sistemică. Chiar dacă erau de trei ori mai multe secții de votare în Diaspora, tot nu puteau să voteze câți erau acolo. Asta nu e o problemă a lui Meleșcanu, e o problemă a Guvernului !”, au spus cei doi la Realitatea, potrivit stiridiaspora.