Să nu uităm că unii din păpușarii adevărați ai proastei funcționări a României din ultimii 25 de ani se află la BNR, în frunte cu Isărescu. Haideți cu toții să le cerem să plece de acolo!

Practic, un a 4-lea miting al clienților înșelați de bănci cu largul concurs al BNR. Și cel mai mare! Suntem pregătiți de la celelalte 3. Avem tot ce ne trebuie – bannere, voci frumoase, determinare. Acum e momentul să fim mai uniți ca niciodată!”, este mesajul de chemare la miting al clienților cu credite în CHF, scrie paginadebanci.ro.

 

Isarescu, despre protestul anuntat pentru luni in fata Bancii Nationale: Daca au cereri in clar, vom incerca sa dialogam cu dansii cat mai civilizat, facand efortul sa nu fim extrem de tehnici

"Daca au cereri in clar, vom incerca sa dialogam cu dansii intr-o maniera cat mai civilizata, noi facand efortul sa nu fim extrem de tehnici, adica sa coboram pana acolo unde se poate,  fara a vulgariza explicatiile, discutiile si limitele pe care le are BNR. Atunci cand am avut conferinta de presa pe tema creditelor in valuta in general si a celor in franci in particular, deviza noastra a fost sa informam corect dam informatie de buna calitate in mod echilibrat. Asa vom proceda si de aceasta data", a spus luni guvernatorul BNR Mugur Isarescu, intrebat cum va gestiona protestul anuntat pentru luni dupa amiaza de catre o parte a clientilor bancari nemultumiti.

 

mai multe, AICI