Într-un interviu acordat gsp.ro, Mitică Dragomir a recunoscut că nu a colaborat niciodată cu Securitatea și că a fost doar o victimă. Acesta a povestit despre arestarea sa, dar și despre acuzațiile care i s-au adus.

„M-a dat afară şi m-a arestat. M-a acuzat că am jucat jocuri de noroc, dar ca să fiu băgat la bahaus trebuia să fiu prins jucând. Nu s-a întâmplat aşa ceva, dar tot m-au luat. De pe stradă, îmi duceam băiatul cel mare, Dumnezeu să-l odihnească!, la grădiniţă. M-au băgat la articolul 153, jocuri de noroc şi nu mai ştiu ce… N-aveau nici un drept. Prim-secretarul a venit în arest şi îmi zice „Îţi iei 20 de ani de puşcărie dacă nu ni-l dai în primire pe tovarăşul Creţu”.

Ăsta era secretarul pe probleme organizatorice. Zic „Cu ce să-l dau în primire? Spuneţi-mi cu ce să-l dau, că îl dau!”. Că să-i spun câţi bani i-am dat, câte amante are. I-am zis „Bani nu i-am dat, că n-am, el mi-a dat mie, iar de amante poate fi vorba la mine, că sunt tânăr, nu la el, care e om bătrân, trecut de 60 de ani. Nici jocuri de noroc n-am jucat, o singură dată s-a jucat biliard, dar nici ăla pe bani, cum credeţi voi, pokerul, barbutul sunt jocurile pe bani, dar d-alea n-am jucat”, a mărturisit Mitică Dragomir.

DNA, mai dur decât Securitatea lui Ceaușescu

Întrebat dacă a fost crezut, politicianul a spus că tot ce s-a întâmplat a fost un abuz și nu a fost luat în seamă.

Totodată, acesta a atras atenția că în prezent DNA-ul trezește mai multă teamă și este „chiar un pic mai dur decât Securitatea lui Ceauşescu”.

„S-a enervat, a început să ţipe la mine „Eşti un golan, îţi baţi joc de mine. Să-l ţineţi închis aici! Să nu-i daţi nici să mănânce!”. Vedeţi ce abuzuri? Şi eu eram un copil atunci, aveam 20 şi ceva de ani. Te luau de pe stradă, te băteau, te ţineau închis. Toţi ştiau de frica Securităţii aşa cum azi ştiu de frica DNA-ului. Poate DNA-ul e chiar un pic mai dur decât Securitatea lui Ceauşescu”, a adăugat Mitică Dragomir.