"Sunt onorat că m-am alăturat echipei de profesionişti EY România şi sunt convins că voi contribui la proiecte de anvergură, pe plan local şi regional. Cred că, îmbinând experienţa mea cu cea a echipei, vom reuşi să obţinem rezultate semnificative, cu valoare adăugată atât pentru companiile pe care le deservim, cât şi pentru EY", a declarat Negriţoiu, potrivit Agerpres.

El a deţinut funcţii executive atât în sectorul public, cât şi în cel privat, în domeniul financiar-bancar. Dintre cele mai importante, sunt de CEO al subsidiarei ING Bank din România şi preşedinte al Autorităţii pentru Supraveghere Financiară. 

Mişu Negriţoiu a fost schimbat din funcţia de preşedinte al ASF în prima parte a anului, în locul său fiind numit Leonardo Badea. 

La începutul lunii mai, cu puţin timp înainte de a fi revocat, Negriţoiu declara că va acţiona pe orice cale pentru a demonstra că o eventuală decizie de revocare a sa din funcţie este ilegală. 

"Prefer să ies scos de politicieni decât să ies scos de DNA. Alternativa, dacă nu făceam asta, era să mă scoată ceilalţi. Aşa mă duc liniştit. Mi-am făcut treaba", a declarat Negriţoiu. 

Acesta a fost revocat de Parlament pe data de 11 mai, iar în locul lui a fost numit deputatul PSD Leonardo Badea. Ovidiu Răzvan Wlassopol a fost ales prim-vicepreşedinte al ASF, membru executiv.