Senatorul liberal Florin Cîțu a dezvăluit vineri, prin intermediul unui mesaj postat pe internet, ce pregătește guvernarea PNL pentru România. este vorba despre un guvern de tranziție, format din profesioniști, arată el, dând asigurări că românilor ”o să le placă”.

”Pregătim România pentru o guvernare liberală, o guvernare de dreapta, de durată. O guvernare de drepta care va propulsa România în topurile care arată nivelul de dezvoltare al unei țări în funcție de PIB/capita”, promite vicepreședintele PNL.

”Discuțiile din aceste zile, atât cu partidele de opoziție dar și cu sindicatele, patronatele, societatea civilă au și rolul de a include în programul de guvernare pentru perioada de tranziție și prioritățile acestora. Acele priorități consecvente cu principiile liberale”, a adăugat Florin Cîțu, pe Facebook.

”Echipa de profesioniști care se va instala la guvernare, foarte rapid, va prezenta situația reală și soluțiile pentru perioada de tranziție. O să vă placă. Și echipa și soluțiile”, dă asigurări liberalul.

Puteți citi mai jos întreaga postare: