Camera Deputaților va depune o sesizare la CCR privind protocoalele dintre SRI și diverse instituții din justiție. Liderul PSD nu vrea să semneze sesizarea CCR privind protocoalele din justiție

Acesta și-a delegat atribuțiile de președinte al Camerei Deputaților pentru o zi. Cel care îi va ține locul este chiar fostul ministu al Justiției, Florin Iordache. Mișcarea liderului PSD vine în contextul în care Camera Deputaților va depune o sesizare la CCR privind protocoalele dintre SRI și diverse instituții din justiție. Informația a fost confirmată de secretarul executiv al PSD, Codrin Ștefănescu, la România TV.

Luni, 8 octombrie, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), ar fi trebuit să aibă loc primul termen în apel în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, în care liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat în primă instanţă, în iunie, la trei ani şi jumătate de închisoare cu executare, scrie stiripesurse.ro.