UPDATE: Agresoarea a cerut bani

Au fost momente de panică, iar producătorii emisiunii şi membrii echipei au chemat imediat Poliţia şi Ambulanţa.

Un echipal de la 112 şi a ajuns un echipaj la faţa locului.

Din primele informaţii, agresoarea avea o cărămidă în mână şi îi cerea Mirelei Boureanu-Vaida nişte bani.

Mirela Vaida spune că nu o cunoaşte pe femeie.

La reluarea emisiunii, Mirela Vaida a povestit, în lacrimi, că este şocată, că se teme pentru siguranţa ei şi că în ultimul timp a primit ameninţări pe internet de la o persoană care se recomandă Magdalena Şerban, criminala de la metrou.

Mirela Vaida, moment de coșmar în direct! A fost atacată chiar în timpul emisiunii și s-a aruncat cu un obiect contondent în direcția sa.

Nu se știe dacă atacul este o manifestare de protest sau motivele atacatoarei sunt de altă natură.

Mirela Vaida, moment de coșmar în direct! Integritatea fizică i-a fost pusă în pericol

Mirela Vaida a fost atacată vineri, în direct, chiar în timpul emisiunii Acces Direct de la Antena 1.

O femeie care a pătruns goală în platoul emisiunii a aruncat cu un obiect contondent în Mirela Vaida.

Producătorii au chemat Poliţia, arată antena3.ro.

Trebuie precizat că emisiunea Acces Direct de la Antena 1 este una dintre cele mai controversate din spațiul media autohton, existând numeroase voci care reclamă în spațiul public calitatea îndoielnică a invitaților și a temelor abordate.

Nu se știe în acest moment care este motivul care a declanșat atacul, dar nu este exclusă o acțiune de protest față de o emisiune extrem de criticată în spațiul public, așa cum este Acces Direct.

Producătorii emisiunii nu au dat până în acest moment mai multe detalii.

Val de controverse

Mirela Vaida, prezentatoarea Acces Direct, a recunoscut în mod  public că s-a confruntat cu o serie de critici în perioada în care Vulpița și Viorel își făceau apariția zi de zi la emisiunea pe care o modera.

Vedeta a declarat că s-a confruntat cu un adevărat val de ură din partea unor persoane, din cauza emisiunii pe care o prezintă.

”Deși, dacă mă întrebați pe mine ce am învățat bun din această perioadă, aş spune că întoarcerea la cuib a fost plusul, dacă pot să spun aşa, al întregii perioade.

Pentru că am stat mai mult cu copiii, pentru că ne-am apropiat de ei, pentru că ei s-au dezvoltat altfel în preajma noastră în ultimele 6 luni. Consider că, dincolo de lucrurile înfiorătoare care se întâmplă în jurul nostru, ar trebui să vedem partea bună, şi asta cred eu că este partea bună.”, a declarat ea.