Mirela Vaida le-a oferit un cadou unic telespectatorilor care urmăresc emisiunea TV „Acess Direct” de ani de zile, cu ocazia zilei de Sfântul Nicolae. Luni, 6 decembrie, prezentatoarea TV nu a mai intrat în platoul de filmare singură, așa cum o face de fiecare dată. Ea a fost însoțită de invitații ei speciali. Mirela Vaida i-a adus în premieră pe Carla, Tudor și Vladimir la Acces Direct. Copiii vedetei au apărut pentru prima dată în fața camerelor de filmat.

Copiii Mirelei Vaida i-au colindat pe telespectatori

Îmbrăcați toți patru în costume tradiționale românești, cei trei micuți i-au încântat pe oamenii de acasă cu colinde de Crăciun. Spectacolul a avut loc la sfârșitul ediției de luni după-amiază. Desigur, Moș Nicolae fiind ziua în care toți copiii primesc cadouri în ghetuțe, Carla, Tudor și Vladimir au fost și ei vizitați de Sfântul Nicolae. Aceștia și-a primit cadourile chiar în platoul emisiunii TV.

Mirela Vaida, colaj de colinde pentru Crăciun

Moderatoarea Acces Direct iubește sărbătorile de iarnă din copilărie, sentimentele de bucurie din decembrie continuă să apară și la această vârstă în inima ei. Motiv pentru care, recent, aceasta a lansat un colaj de colinde pe YouTube. Videoclipul o surprinde pe vedetă, alături de copiii ei, într-o atmosferă festivă. Mirela Vaida chiar a cântat la Acces Direct un colind tradițional românesc.

Aceasta nu iubește doar sărbătorile creștine, ci și meseria de la Antena 1, drept urmare a anunțat public că nu are de când să părăsească postul TV.

Mirela Vaida nu vrea să plece de la Antena1

Recent, în redacția de la Excelsior s-ar fi produs un adevărat haos, iar cea mai supărată ar fi chiar Mirela Vaida, care s-ar opune noii decizii. Acesteia i s-au alăturat producătorul emisiunii și un editor, potrivit cancan.ro. Mirela Vaida are motive întemeiate pentru care nu acceptă schimbarea. Aceasta ar trebui să apară în fața publicului de acasă cu o oră mai mult, dar salariul ei ar rămâne neschimbat, tot la suma de 5.000 de euro.