Mircea Badea a dat de pământ cu unul dintre cei mai cunoscuți judecători din România. Vedeta de la Antena 3 a făcut spectacol în propria emisiune.

Mircea Badea s-a dezlănțuit!

În direct la emisiunea În Gura Presei, Mircea Badea s-a amuzat pe seama unui videoclip postat pe rețeaua tik-tok de către judecătorul Cristi Dănileț. În acel video, devenit viral pe rețeaua de socialziare, Dănileț taie un gard viu.

”Să vedem, totuși, un magistrat din România, Cristi Dănileț, este judecător, care se postează pe TikTok. E foarte mișto, sunt fan, îmi place să văd magistrați, oameni care bă… Dumnezei pe pământ! Deci magistratul e Dumnezeu pe pământ, mai ales dacă este judecător. Haideți să vedem pe onorata instanță, Cristi Dănileț, într-un filmuleț de pe TikTok” a spus Mircea Badea în emisiune.

El a difuzat un video în care Cristi Dănileț tunde gardul viu din curte, filmare publicată chiar de Cristi Danileț pe Tik Tok. După difuzare, au urmat momente de tăcere în emisiune. Mircea Badea a rămas mut de uimire. Apoi filmulețul a fost repetat.

”Sincer vă spun, e un punct de vedere strict personal, cred că interlopii sunt ultima mea problemă (discutând anterior despre uciderea lui Emi Pian, lider al clanului Duduianu). Adică, hei, tocmai am văzut onorata instanță. Numai de COVID se testează lumea zilele astea?

Adică examene medicale de alte specialități nu se mai desfășoară? Ăsta nu trebuie să se testeze de nimic, adică Doamne Ferește. Eu cred că a văzut filmul ăla American Psycho. Știi ce zic? Cred că l-a văzut, i-a plăcut și a zis să facă un remake”, s-a întrebat Mircea Badea.

 

@cristidaniletOi fi eu ##horror, dar nu e film de ##groaza.♬ sunet original – cristidanilet