Ipoteză uluitoare lansată de vedeta Antenei 3, Mircea Badea. Totul s-a întâmplat imediat după votul dat în COREPER care o face pe ovesi procuror șef al Parchetului European.

Realizatorul emisiunii ”În Gura Presei” a spus, la Antena 3, că Laura Codruța Kovesi are două dosare penale în România, iar în cel puțin unul o poate duce la pușcărie. ”Dintre trei acuzații, două sunt demonstrate mai mult decât clar, și anume mărturia mincinoasă și abuzul în serviciu”, a acuzat Badea.

Mircea Badea și-a exprimat nemulțumirea cu privire la SIIJ, care nu finalizează dosarul lui Kovesi cu privire la Nicolae Popa. ”Presupunând că ea – n.r. Kovesi – va fi băgată la pușcărie, două infracțiuni sunt demonstrate 100%, e șah-mat. Mi se pare foarte mișto să intre la pușcărie din poziția de procuror-șef european.” a comentat Mircea Badea, la Antena 3.

”Sunt multe lucruri minunate în această treabă, odată posibilitatea ca ea să intre la pușcărie din poziția de procuror-șef european. N-ai cum să nu apreciezi bijuteria din treaba asta. În al doilea rând, ea va face la nivel european ce a făcut și-n România. Istoria întotdeauna se va repeta. Dacă vrei să afli ce va face o persoană în viitor, te uiți ce a făcut în trecut. Ce a făcut în trecut? Și-a deservit stăpânii politici” a afirmat Mircea Badea, conform sursei citate.