Mircea Badea, realizatorul emisiunii „În gura presei” de pe Antena 3, a avut o nouă întâlnire cu poliţiştii şi a ţinut să povestească episodul în direct la televizor.

Badea spune că a fost oprit de către un filtru de poliţie azi-noapte în trafic. „Cinci minute am stat. Discuția a fost superbă”, explică realizatorul tv, care relatează cum s-a petrecut apoi totul.

„M-a oprit în trafic azi-noapte filtrul. Cinci minute am stat. Discuția a fost superbă, pentru că îți dai seama, a fost frig. A venit unul, săracul, și tremura rău – sper să nu fi răcit. Se apropie de mașină cu masca pe față și eu dau să deschid geamul. Și el: „Nu deschideți geamul! Nu deschideți geamul! Doar puțin cât să ne auzim”, urla el.

L-am deschis puțin. Era săracul speriat și el. „Lipiți documentele de geam”. Îi pun legitimația de serviciu și documentele. Și spune: „Buletin aveți? lipiți-l de geam!” Și spune CNP-ul prin stație. Apoi mi-a spus să aștept, după care că e în regulă”, a povestit realizatorul Antena 3, potrivit stiripesurse.ro.

Citaţie primită de la Poliţia Municipiului Bucureşti

Recent, Mircea Badea a avut cuvinte dure la adresa poliţiştilor, care au trimis la sediul Antena 3 o citaţie pe numele său.

Este vorba despre un dosar penal in rem, constituit pe 21 octombrie 2019, în timpul campaniei electorale pentru prezidenţiale, şi care vizează o presupusă faptă a lui Mircea Badea din 4 iulie 2018, scrie acesta pe Facebook, alături de două fotografii cu citaţia primită.

Realizatorul Antena 3 i-a criticat dur pe oamenii legii, spunând că “în plină pandemie, miliţia vrea să investigheze ceva ce aş fi spus acum doi ani”. “Le mulţumesc „oamenilor legii” că îmi confirmă milimetric tot ce am spus despre ei în ultimii 20 de ani”, a mai scris Mircea Badea pe pagina sa de Facebook.