Momente de pomină cu Mircea Badea!

Mircea Badea, moment stânjenitor la Festivalul de la Veneţia

Realizatorul Antena 3 a povestit despre un moment mai puţin obişnuit petrecut între el şi iubita sa, Carmen Brumă. Cei doi se aflau în Italia, chiar în timpul festivalului de film de la Veneţia.

Mircea Badea a povestit cum el rămăsese în urmă pe plajă, să strângă jucăriile copiilor, iar Carmen Brumă se întorsese deja la hotel, se îmbrăcase elegant şi acorda un interviu. Când s-a întors şi el, a nimerit, fără să-şi dea seama, exact în recepţia Festivalului de la Veneţia, unde toată lumea era îmbrăcată la patru ace, iar Mircea Badea venea de pe plajă, în chiloţi de baie şi cu sacul de jucării în spate.

“Ăia toți erau îmbrăcați pinguin, iar eu în chiloți cu sacul după mine”

“La un moment dat, m-am aflat, fără să știu, exact în timpul Festivalului de la Veneția, unde se ținea evenimentul. Habar nu aveam.

M-am dus la plajă și am rămas eu să strâng jucăriile copiilor. Aveam un sac mare în care puneam lopățele, găletușe etc. Am luat sacul, l-am pus pe umăr, eram în chiloți de baie, cu maieu și am intrat în recepția Festivalului de la Veneția.

Ăia toți erau îmbrăcați pinguin, iar eu în chiloți cu sacul după mine. Voiam să ajung la lifturi. Și, când mă uit, colega de apartament (Carmen Brumă – n.red.) dădea un interviu. Zic: What?!

Ea se dusese în cameră, se îmbrăcase să mergem în oraș, dar eu întârziasem că strângeam lopățelele de pe plajă și a durat ceva. Când au văzut-o reporterii, au întrebat-o ce face, cum se simte la Veneția.

Ea dădea interviu, iar eu am trecut absolut șocat, cu sacul. Prietene, nici nu s-a uitat. A fost pe sistemul: Doamne, cine o fi ăsta?! Asta am pățit eu la Veneția”, a povestit Mircea Badea despre momentul hilar, potrivit WOWbiz.ro.

Sursa foto: Instagram