Unul dintre concurenții de la Vocea României, la care nu s-a întors niciun scaun a declarat că este pasionat să picteze bărbați nud și cai. Atunci Tudor Chirilă s-a dezbrăcat în chiloți, iar Horia Brenciu a spus că preferă să facă pe calul. Uluit, Smiley a spus că nu poate asista la așa ceva și că se retrage din această scenă. Imaginile i-au șocat pe internauți, care i-au cerut socoteală solistului de la Vama, acuzându-l că a fost deplasat. Artistul a creat un adevărat scandal între fanii, unii dintre ei luându-i partea.

Imediat după ce s-a încheiat emisiunea,  Tudor Chirilă a postat un mesaj pe Facebook în care a specificat că regretă „imaginile deplasate“. El a adăugat că își asumă faptele, dar că ar fi preferat ca producătorii să ţină cont de faptul că şi-a exprimat dorinţa ca acele cadre să fie scoase la montaj.

„Zilele de filmare la Vocea României sunt lungi şi mai obositoare decât poate par pe TV. De multe ori ajungem să spunem sau să facem lucruri pe care poate nu le-am spune sau face în mod obişnuit. Sigur, atunci când emisiunile sunt înregistrate, nu live, avem şi relaxarea că echipa de producţie va edita şi va «curăţa» imaginile cu noi, încât ele să ajungă la publicul de acasă într-un mod decent”, a scris Tudor Chirilă pe Facebook. El și-a cerut apoi scuze că „s-a lăsat dus de val”.