Mircea Badea a trecut printr-o experiență fără precedent în urmă cu 15 ani. Totul s-a întâmplat atunci când a ales să meargă cu trenul. „Mi-a fost de ajuns. Am zis că nu mă mai duc cu trenul”, a spus Mircea Badea, la Antena 3.

Totodată, în timpul declarațiilor sale, Radu Tudor i-a propus chiar și un pariu. Mai exact, prezentatorul tv susține că dacă cei doi ar merge la Gara de Nord să ia un tren, vor găsi locomotiva la final, iar garnitura va fi numerotată haotic.

„Da! Uite, vreau să pun un pariu cu tine. Deci, noi doi mergem în gară. Gara de Nord are 12 linii. Și facem prin sondaj: orice tren pe care vrei tu să-l luăm, astăzi, mâine, în următoarea săptămână, pun pariu că nu vei găsi nicio garnitură numerotată de la 1 la 7, de la locomotivă până la final”, a spus Radu Tudor.

El a mai vorbit și despre numerele vagoanelor, pe care nu le va înțelege niciodată.

”Eu nu mai pun întrebări”

„La noi începe așa: vagonul 456. Vagonul 3. Vagonul 624. Vagonul 8. Vagonul 2. Vagonul restaurant. Și, în final, vagonul 9. Deci, nu există niciun tren care să respecte ordinea vagoanelor, dar sincer nu am înțeles de ce”, a mai spus Radu Tudor.

„Eu nu mai pun întrebări”, a intervenit Mircea Badea, făcând ulterior referire la ministrul Drulă. Mai exact, acesta susține că a fost ”speriat” de ministrul Transporturilor.

„Domnul Drulă m-a speriat. Aspru, dar sever, a venit domnul Drulă și a zis: nu am decât cinci minute. Păi știți că directorul… e foarte bun, e profesionist. Noi, aici, suntem profesioniști, altceva, altă întrebare. Iordache era haios când era cu altă întrebare. Suntem profesioniști, altceva. La revedere, pa, pa!”, a adăugat Badea.

Radu Tudor a mai amintit și de alte întârzieri din ultima perioadă, toate fiind din cauza caniculei, deși în alte țări europene unde temperaturile sunt mai mari, așa ceva nu se întâmplă niciodată.

„Au mai fost astăzi vreo 20 de întârzieri, toate cu explicații, evident: este caniculă. România este singura țară din lume unde este caniculă?! Dacă te duci în sudul Italiei, unde sunt 40 de grade în mod constant, și trenul întârzie mai mult de 15 minute iese cu nenorocire. La noi, să fiți pregătiți, vine canicula, în loc de șase ore, faceți 16”, a spus Radu Tudor.