Unul dintre cei mai importanţi oameni din Guvernul condus de către Florin Cîţu este făcut praf pur şi simplu pe o reţea de socializare. Ministrul Justiţiei, Stelian Ion, este atacat fără menajamente pe o reţea de socializare. Fost ministru al Educaţiei în Guvernul lui Emil Boc, Daniel Funeriu dă de de pământ fără menajamente cu Stelian Ion.

Stelian Ion, desfiinţat pentru cele 7 luni de mandat

Stelian Ion nu a reuşit sub nicio formă să-şi îndpelinească promisiunile pentru care a fost investit în urmă cu circa şapte luni în fruntea Ministerului Justiţiei. Asta spune ex ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu. Într-o postare furibundă pe o reţea de socializare, Funeriu dă de pământ pur şi simplu cu Stelian Ion.

Funeriu face o radiografie a mandatului lui Stelian Ion. Au fost doar promisiuni şi acuzaţii la adresa altora, dar nicio rezolvare în nicio privinţă.

Daniel Funeriu: „Stelian Ion, un gargaragiu”

Daniel Funeriu îi reproşează lui Stelian Ion că nu a reuşit să elimine pensiile nesimţite ale magistraţilor, nu a desfiinţat SIIJ sau nu a sporit accesul oamenilor la justiţie. Acestea sunt doar câteva dintre reproşurile extrem de dure ale lui Funeriu care îl numeşte zero barat pe Stelian Ion după 7 luni în fruntea justiţiei din România.

Mai mult, Funeriu speră ca Florin Cîţu să-l dea afară, cât mai repede, din Guvern pe Stelian Ion. „Stelian Ion a devenit ministrul plânsotecii cu spectatori. După 7 luni de mandat nu a reușit nimic din ce a promis. Nu a terminat cu pensiile magistraților, nu a revigorat parchetele, nu a sporit accesul oamenilor la justiție, nu a ameliorat situația instanțelor, nu a desființat secția specială, pe scurt, zero pe linie.

Un zero barat gargaragiu. Să îi spună cineva că miniștrii, contrar copiilor de mingi, joacă. Iar cei buni mai și câștigă.
Este însă expert în a arunca vina. Azi e de vină UDMR. Mâine CCR și CSM. Poimâine portarul de la bloc.

Nu știu cât timp îl mai suportă premierul în guvern. Este foarte periculos să ai asemenea gargaragii în guvern, pentru că decredibilizezi întregul demers guvernamental în justiție”, a tunat fostul ministru al Educaţiei, Daniel Fenechiu, pe o reţea de socializare.