Acid ca întotdeauna, Badea anunță începutul sfârșitului pentru corporatiști și bugetari.

Minus 20%

„Noi (colegii de trust ai vedetei) am încasat deja veniturile diminuate drastic pentru că trăim în economia reală. Nu e văicăreală, dimpotriva: e foarte bine să mai ai niște venituri”, a scris Mircea Badea. Din informațiile noastre, angajaților trustului condus de Camelia Voiculescu li s-au redus salariile cu 20 de procente.

Bani pe sponci

”În aprilie, corporatiștii și bugetarii vor încasa banii din martie. Relativ neatinși. De la jumătatea lui aprilie, (plus mai) însă, se schimbă treaba: o parte dintre corporatiști vor fi disponibilizați, cei rămași vor încasa binișor mai puțin. La bugetari, statul va descoperi că n-are cum să țină pasul cu sistemul abia anunțat (15 zile lucrate/15 zile în șomaj tehnic) și va mai tăia. Din ce văd eu acum, foamea începe să vină în burtă din iunie. Sau, poate nu văd bine și nu va fi nicio problemă în afară de plictiseală și de saturația de Netflix.”, a mai scris Badea.

Decizia de reducere a veniturilor

Cum spuneam, în trust, deci și la Antena 3 s-au operat micorări de salarii. Mihai Gâdea, directorul Antena 3 le transmitea ziariștilor:

„Am decis să ne organizăm activitatea astfel ca fiecare angajat să lucreze 128 ore pe lună, în loc de 160, ceea ce presupune plata a 80% din venit pe o perioadă de 30 de zile, astfel încât să traversăm cu bine această perioadă. Sper ca această situație să se încheie curând, să revenim la planurile inițiale și să construim împreună, așa cum am făcut până acum. Vă mulțumesc pentru că înțelegeți situația și pentru că alegeți să vă faceți zilnic meseria cu bună credință”.