În cadrul emisiunii ”Punctul de întâlnire”, de la Antena 3, Mircea Badea a comentat un fragment dintr-o emisiune difuzată în urmă cu mai mulți ani în care contrazicea știrile apărute în tabloide referitoare la stilul său de viaţă sănătos.

În acest context, realizatorul tv a fost întrebat ce și-ar transmite acum din viitor. „O dată du-te bă la AJOFM şi vezi ce ţi se potriveşte şi doi prostule lasă dracu harneala prostule, ai o lista scurtă de care trebuie să te ocupi. Bam-bam-bam, bagă din astea, lasă dracu prostiile”, a spus Mircea Badea.

Totodată, prezentatorul tv a mai fost întrebt și ce și-ar dori de ziua de aniversarea de 17 ani de la Antena 3, care a avut loc pe 13 septembrie. „Nu aş vrea să te deprim, ar fi o elegie. Sunt bântuit de o stare de spleen specific simbolistă”, a spus acesta, făcând aluzie la Bacovia.

În ceea ce privește stilul său de viață și menținerea în formă, Mircea Badea susține că nu ar eun stil de viață sănătos. El a subliniat faptul că nu se duce la sala de foră așa cum zice presa și nu mănâncă deloc sănătos, precizând că presa confundă stilul său de viață cu cel al partenerei sale, Carmen Brumă.

„Despre mine se scriu niște inexactități totale. Mircea Badea, eu sunt, care știţi are un stil de viață sănătos… Să mor eu, exact asta este, să mor eu dacă am un stil de viață sănătos. Am adoptat și eu limbajul familiei prezidențiale. Mânca-ţi-aş, nu am un stil de viață sănătos.

E un tip care se duce la sala de forță. Nu mă duc la sala de forță! Care mănâncă sănătos… Nu mănânc sănătos. Nimic din toate astea nu e adevărat. Ei mă confundă pe mine, mă confundă în sensul stilului de viață. Îmi confundă mie stilul de viață cu cel al lui Carmen. Nu are nicio legătură, dar nici cea mai mică legătură, stilul de viață al lui Carmen cu stilul meu de viață”, a spus Mircea Badea.

Ce stil de viață are Mircea Badea 

Totodată, prezentatorul tv a mai adăugat că din contră, stilul său de viață este unul dintre ”cele mai sănătoase de pa planetă”. Acesta declara că uneori doarme cinci ore, uneori nu doarme  deloc, lucru care este nesănătos. În același timp, el mai adăuga atunci că mai bea și alcool uneori când face sport, lucruri care în opinia sa nu sunt deloc sănătoase.

„Stilul meu de viață este perfect nesănătos. Este unul dintre cele mai nesănătoase stiluri de viață de pe planetă. Deci, eu mă culc niciodată mai devreme de patru dimineața, uneori dorm cinci ore, uneori dorm șapte ore, uneori nu dorm deloc, însemnând deloc.

S-a întâmplat, de exemplu, în New York să nu fi dormit absolut deloc, după ce am băut niște cantității respectabile, nu știu chiar și de Băsescu, pentru nu om respectabile de tărie şi m-am dus la sala, dar nu de forță, și am alergat 10 km. Este perfect nesănătos.

Eu fac cele mai nesănătoase lucruri cu putință. Nu mănânc sănătos. Eu mănânc tablă zincată, la propriu. Mănânc în benzinării, deci din alea ştii desfac ceolofanul și mănânc tabla zincată dinăuntru. Eu beau ciuco, mulți litri pe zi de 12 ani și absolut ocazional, foarte des, consum și cantități respectabile de alcool. Uneori în timp ce fac sport”, a spus Mircea Badea care a precizat că între timp a renunţat la sport.

Acesta a mai făcut referire și la Traian Băsescu în declarațiile sale, precizând că fostul președinte a exclus și el orice stil de viață sănătos.

„Nu trăiesc sănătos, nu mănânc sănătos și nu mă duc la sala de forță. Deci nu am nicio legătură cu culturismul că, de fapt, asta se înțelege prin sala de forță. Stai în cur pe scaun și faci așa. Şi când faci așa îi zice Larry Scott.

Nu mă ocup și nu îmi pasă, realist vorbind, în activitatea curentă decât de Băsescu. S-a înţeles? Deci orice nu e cu Băsescu, nu mă interesează. Ori, Băsescu exclude orice stil de viaţă sănătos. Nu ai cum, ocupându-te cu Băsescu să ai un stil de viaţă sănătos”, a mai adăugat Mircea Badea.