Realizatorul Antenei 3 a comentat imaginile de la miting.

„Când vin la emisiuni, sunt tot timpul constipați, par chinuiți de durere că-s probleme în justiție, că e corupție etc, fac ca toate visele, dar la mitingul de la Cluj erau ca la discotecă. Sunt constipați la emisiuni, dar pe stradă nu par că au probleme. Faptul că le arde să danseze înseamnă că nu este chiar așa rău cum zic ei în România. Ar trebui să facă o ședință și să întrebe – noi suntem fericiți sau deprimați pentru că Dragniiiia ne scoate din Europa? Imaginile cu Dragoș Pâslaru nu-mi arată că este rău în România”, a zis Mircea Badea la Antena 3.

Reacția sa a venit după ce Dragoș Pâslaru, membru PLUS, fost ministru în Guvernul Cioloș, a dansat la miting.

„Clujul este astăzi ce ar trebui să fie România, este modelul de succes al României, aşa ar trebui să fie toată România. Sigur, nu e totul perfect nici la Cluj. Am văzut zilele trecute că unii încearcă să importe practici electorale specifice mai degrabă Dâmboviţei. Sunt sigur că aceste practici vor dispărea în momentul în care și în Cluj, și în România vom avea administraţii USR PLUS”, a spus Dan Barna.

„Ne-au gazat pe 10 august şi şi-au adoptat în Parlament codurile penalilor. Asta s-a întâmplat. Vreme de 3 ani nu am văzut nimic altceva decât eforturile unui Parlament și ale unui Guvern de a-l scăpa pe Liviu Dragnea de puşcărie. Atât! În fiecare an, România pierde 38 de miliarde de euro. Acesta este costul corupţiei, după studii internaționale. Cu aceşti bani am putea să terminăm autostrăzile, am putea să facem acele opt spitale regionale de care ni le tot promite PSD din 2016, am putea ca în nicio școală, niciun copil să nu mai moară într-o latrină din fundul curții”, a mai spus Barna.

Nici Cioloș nu s-a lăsat mai prejos.

„Știm exact care e fundația pe care trebuie să ne clădim construcția unei Românii sănătoase. Acești ultimi 30 de ani ne-au arătat foarte clar care sunt lucrurile de care trebuie să ne debarasăm, pentru ca societatea noastră să se însănătoșească. Cine vrea să cultive ideea că România are nevoie de un salvator, vrea să ne deresponsabilizeze, să ne slăbească încrederea în noi înșine și să sape la ceea ce poate fi bunul nostru cel mai de preț în anii care vin: încrederea în forța noastră comună! Am ajuns la capătul răbdării și trebuie să le spunem pe șleau: Până aici! Fără hoție. Fără prostie. Fără sărăcie”, a declarat Dacian Cioloș.

+++