Scandal imens între Mircea Badea și Tudor Chirilă. Ultima postare a artistului l-a scos din sărite pe Badea care a sărit la gâtul vedetei ProTV în miez de noapte. Acesta a comentat postarea lui Tudor Chirilă de pe Facebook, potrivit căreia se arăta revoltat de o tânără care ar fi deranjat un spectacol de teatru în care artistul juca.

”Bă, Chirilă, o știi pe aia cu ”Dă, mamă, cu biciul în mine”?. Aia e o super melodie, apropo, între noi fie vorba”, a spus Mircea Badea în timp ce citea postarea lui Tudor Chirilă.

Și asta nu e tot. Badea a continuat seria ironiilor la adresa lui Tudor Chirilă. ”Oricum, nu am fost lăsat să o atingem, căci domnișoarei, da, aceleiași, i-a sunat alarma de la telefon. Nu există ceva mai tare. Dar cum adică nu am fost lăsat să o atingem? Chirilă ar fi vrut să o atingă pe duduie? Chirilă, cearșafurile nu îți mai zâmbesc? Ați auzit ceva mai tare?

Deci ăia jucau, sau ce făceau, probabil în mintea lor chiar sunt niște actori și chiar jucau o piesă, probabil că au fantasme de artiști, și din când în când se certau cu aia din public. Asta mi se pare genial.

Piesa are doar doi actori și ăia pe rând se certau cu aia? Nu se poate ceva mai tare. Și nu a filmat nimeni? Prietene, eu pentru asta trăiesc. Asta e cea mai tare din lume. Vreau să văd.

Postarea e lungă. Chirilă chiar a suferit. Îți dai seama? Săracul Chirilă, lovit de catharsis, în timpul actului artistic din cârciumă, să îi sune ăleia alarma. Nu se poate”, a spus Mircea Badea.