Mircea Badea și Carmen Brumă au o relație stabilă de peste 20 ani. Cei doi au împreună și un băiețel, Vlăduț. Recent, Mircea Badea a dezvăluit care este secretul unei relații de lungă durată. Prezentatorul TV a spus că nu sunt niciodată geloși unul pe altul, iar gelozia nu are nicio legătură cu iubirea.

Secretul relației dintre Mircea Badea și Carmen Brumă

„Când aud de iubire, mie îmi vine să vomit. Iubirea e ceva extrem de rar, ceva extrem de profund, inaccesibil marii majorități a oamenilor de pe planetă, e ceva care nu e pentru oricine. S-a trivializat această noțiune exclusivistă, extrem de rară, încât orice ieftinăciune de pe planetă e justificată prin iubire.

Gelozia nu are nicio legătură cu iubirea, gelozia e o boală psihică, iar iubirea este un fenomen aproape spiritual spre metafizic, nu are nicio legătură cu nevoia de posesie pe care o au unii sau unele.

Gelozia este boala orgoliului. Toată această «poliție» pe care o fac unii, să verifice, să-i ia telefonul celuilalt, Doamne ferește! Mai zic unii, «Păi, tu nu-i verifici telefonul?».

Ce să fac? Dacă telefonul iubitei este aici, nesupravegheat, neparolat, ce trebuie să faci tu? Te dai dracului mai încolo!.”, a spus Mircea Badea în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Motivul pentru care nu vor să se căsătorească

Într-un interviu acordat recent, Carmen Brumă a explicat că nu își dorește să își oficializeze relația de peste 20 de ani cu prezentatorul cu care are și un băiețel.

„Eu când l-am cunoscut și am decis să fiu cine sunt astăzi, n-am simțit niciun fel de pistol la tâmplă, nu m-a obligat nimeni să fac asta, nu m-a obligat nimeni să fiu în situația asta, eu de bunăvoie am ales”, a spus Carmen Brumă pentru Unica.

Carmen Brumă a vorbit și despre posibila căsătorie cu Mircea Badea. De foarte multe ori a fost întrebată când își oficializează relația, însă acum a lămurit că nu vor face nuntă pentru că nu își dorește.

„N-am vrut! Eu n-am avut niciodată această fantezie cu mine mireasă, dar de mică. Adică, nu e ceva recent. Nu am avut eu asta, cu eu să fiu mireasă, eu să fiu soția cuiva, nu am avut-o!

Nu mi-am dorit! Așa a fost modelul, așa a fost materialul, prea târziu să mai schimbăm materialul”, a mai declarat Carmen Brumă.