Mircea Badea recunoaște că este supraportector cu fiul său

Mircea Badea a vorbit recent despre familia sa. Prezentatorul TV are numai cuvinte de laudă la adresa fiului său, despre care spune că este foarte inteligent, inovativ, poet, boem și bine intenționat, neavând „nicio moleculă” de răutate în el.

„Pot spune că învăț foarte multe de la el pentru că este foarte deștept. Clar nu seamănă cu mine. E foarte inteligent. E surprinzător și inovativ. Și la nivel de idee, și la nivel de exprimare. E poet și e bine intenționat. N-are nicio moleculă de răutate. Este bine intenționat, solar, pozitiv, boem și clar așa e el, mă pot obiectiva.

În legătură cu el mă panichez foarte ușor, sunt ”overprotective” (supraprotector), cum ar spune partenerul strategic, la modul în care sunt deranjant pentru persoanele din jur… I-am zis: ”Băi, tată, tu îți dai seama că te iubește tata?” Și zice: ”Da, cam prea mult.””, mărturisește Mircea Badea în cadrul emisiunii TV „iThink”de pe Antena 3 CNN.

Mircea Badea, Carmen Brumă și copilul lor (Sursă: Facebook)
Carmen Brumă și fiul lui Mircea Badea (Sursă: Facebook)

Mircea Badea și Carmen Brumă au un copil împreună, chiar dacă nu sunt căsătoriți

În mai 2014, Mircea Badea și Carmen Brumă au devenit părinți de băiat. Pe fiul lor îl cheamă Vlad. Cei doi își iau în serios rolul de părinți, implicându-se 100% în educarea și creșterea fiului lor, având grijă ca micuțului lor să nu îi lipsească nimic. În acel an, Carmen Brumă a mărturisit în spațiul public că ea și Mircea Badea au decis să facă un singur copil, înainte de a rămâne însărcinată.

„Noi am hotărât, când ne-am apucat de proiect, ca să îi spun așa, să fie unul și bun și să ne oprim acolo”, a spus vedeta în cadrul unui interviu acordat pentru Antena Stars.

În trecut, Mircea Badea a mai dezvăluit câteva detalii despre fiul său. Potrivit spuselor sale, Vlad este pasionat de mașini, fiindu-i plăcere să citească informații despre domeniul auto și despre diferitele branduri de mașini existente pe piața internațională. Prezentatorul TV a explicat că atunci când fiul său vede o mașină, știe exact ce marcă este și anul în care a fost lansat modelul respectiv.