Ministrul interimar și propus al Muncii, Violeta Alexandru, a fost audiată azi în comisiile de specialitate din Parlament. În timp ce răspundea întrebărilor adresate de comisie, Violeta Alexandru a fost întreruptă la un moment dat, chiar de președintele comisiei.

”Aș vrea să răspund și la a doua parte, foarte pe scurt. Cine lucrează cu mine are cel mai corect partener. Nu sunt omul care să jignească pe cineva, nu sunt omul care să nu aprecieze atunci când colegii se implică și generează rezultate, dar nici nu voi închide ochii. În sistemul public, oamenii pensionari așteptau cu anii pentru a li se calcula pensia, fiind fără nicio formă de venit. Aceste lucruri nu se…”

Președintele de ședință i-a tăiat microfonul ministrului propus

”Opriți-vă, vă rog, că ne-ați convins” a spus președintele de ședință și i-a tăiat microfonul.

În apărarea Violetei Alexandru, unul dintre colegii acesteia i-a atras atenția președintelui, punctând faptul că nu ar fi trebuit să îi taie microfonul ministrului propus.

”Domnule președinte, sunteți aici ca să prezidați ședința, nu să tăiați microfonul unui ministru atunci când răspunde la întrebări”, a spus colegul ministrului.