Ministrul Agriculturii Mihail Dumitru a declarat, joi, pentru Mediafax, că a fost invitat de premier la Palatul Victoria, Emil Boc informându-l că se află pe lista miniştrilor care vor fi remaniaţi şi mulţumindu-i pentru colaborare, el luându-şi cu această ocazie rămas bun de la şeful Guvernului.

Am fost invitat de premier la Palatul Victoria. Domnul Boc m-a informat că sunt pe lista miniştrilor care vor fi remaniaţi şi mi-a mulţumit pentru colaborare. Nu mi-am dat demisia, nu aveam o demisie scrisă. Mi-am luat la revedere şi i-am spus primului-ministru că experienţa mea ca membru al Cabinetului a fost interesantă şi am exprimat speranţa că ne vom întâlni şi vom colabora şi în viitor, evident, eu din altă postură”, a declarat Dumitru pentru Mediafax.

Miniştrii Radu Berceanu, Sebastian Vlădescu, Mihai Şeitan şi Mihail Dumitru au avut discuţii separate, joi, la Palatul Victoria, cu primul-ministru Emil Boc, înaintea Colegiului Director al PDL, în care se va decide remanierea Guvernului.

Şeful statului a avut o întrevedere cu Emil Boc în cusul dimneţii, pe tema remanierii.

Pentru Ministerul Agriculturii sunt vehiculate numele democrat-liberalului Valeriu Tabără, care a mai deţinut această funcţie, precum şi cel al secretarului de stat în MADR, Adrian Rădulescu, demnitar asumat de UNPR.

SURSA: Mediafax