Ministrul Afacerilor Interne nu se împotrivește premierului: Echipa Florin Cîţu este echipa PNL pentru anul 2024

În cadrul ședinței Biroului Politic Județean, ministrul Lucian Bode a spus că, în perioada în care făcea parte din Guvernul condus de Ludovic Orban, a avut o colaborare excelentă cu acesta. Cu toate astea, acum face parte din Guvernul Cîțu, motiv pentru care îl va susține pe acesta la șefia PNL.

„Sunt ministrul Afacerilor Interne şi nu cred că ar fi absolut deloc potrivit ca eu, în calitate de ministru în Guvernul Cîţu, să fac politici publice în timpul zilei, alături de premier şi în weekend sau când sunt în reuniunile politice să îmi exprim nemulţumirea faţă de premier şi să îl contrazic în tot ceea ce face, politic. Nu cred că ar fi deloc potrivit.”, spune Lucian Bode.

Echipa Florin Cîțu va fi echipa câștigătoare

Ministrul Afacerilor Interne a mai spus că este încrezător că ”echipa Florin Cîţu este echipa PNL pentru anul 2024.”

”Pornind de la toate aceste exemple de echipă judeţeană, regională şi guvernamentală, eu sunt încrezător că echipa Florin Cîţu este echipa PNL pentru anul 2024. Privind spre viitor şi propunându-ne o abordare vizionară asupra parcursului PNL, eu cred că trebuie să ne prezentăm cât mai curând în faţa românilor cu o ofertă credibilă, cu o ofertă câştigătoare, care să ne ducă, aşa cum a spus şi premierul, la nivelul următor”, a subliniat Lucian Bode.

Sursă foto: INQUAM Photos / Octav Ganea