Anunţul, publicat pe 1 noiembrie, implică atribuirea unui contract de achiziţii publice, care vizează "furnizarea a 7 autoturisme 4×4, echipate cu motoare Euro 6 (motorină) şi o capacitate cilindrică de maxim 1.600 cm3, operatorul economic având obligaţia de a furniza autovehiculele şi a asigura o garanţie de 36 de luni".

Valoarea totală a contractului este estimată la 466.666,66 de lei, fără TVA, principala modalitate de finanţare şi plată fiind reprezentată de bugetul de stat. Durata contractului va fi de 45 de zile de la data atribuirii sale, iar criteriul de atribuire va fi preţul cel mai scăzut.

Totodată, Ministerul Transporturilor a demarat o licitaţie deschisă pentru a achiziţiona calculatoare desktop, computere portabile şi imprimante, conform unui anunţ publicat pe 2 noiembrie, în SEAP.

Anunţul implică atribuirea unui contract de achiziţii publice, prin care Ministerul Transporturilor vrea să cumpere 83 de calculatoare desktop, 20 de computere portabile, 6 imprimante multifuncţionale color, 40 de imprimante laser alb negru şi 10 imprimante laser color.

Valoarea estimată a contractului este de 638.333,33 de lei, fără TVA, iar durata sa va fi de 60 de zile de la data atribuirii sale.

Principala modalitate de finanţare şi plată este reprezentată de buget de stat, iar criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut.

În cazul ambelor anunţuri, termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 21 noiembrie, ora 16,00, iar data limită de evaluare a ofertelor, în SEAP, este 15 decembrie, ora 18,00. Agerpres